Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Δολοφονική επίθεση σε συμβασιούχους και μέλη του Partido Obrero



- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Δολοφονική επίθεση σε συμβασιούχους και μέλη του Partido Obrero
- MHNYMA ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΕΕΚ προς το PARTIDO OBRERO
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Δολοφονική επίθεση ενάντια σε απολυμένους σιδηροδρομικούς συμβασιούχους και μέλη του Partido Obrero
Δολοφονική επίθεση με πυροβόλα όπλα δέχτηκαν την Τετάρτη 20 Οκτώβρη στο Μπουένος Άιρες απολυμένοι συμβασιούχοι σιδηροδρομικοί και σύντροφοι μέλη του Partido Obrero από μπράβους της περονικής γραφειοκρατίας.
Nεκρός έπεσε ένας νεαρός σύντροφος-μέλος του Partido Obrero και της νεολαίας του, της Union de Juvenntudes por el Socialismo, Mαριάνο Φερέιρα, μια άλλη συντρόφισσα χαροπαλεύει έχοντας μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ άλλοι δυο σύντροφοι είναι βαριά τραυματισμένοι στα πόδια.
Και οι τέσσερις παραπάνω σύντροφοι-μέλη του Partido Obrero είναι εργάτες και εντάχθηκαν στο PΟ κατά τη διάρκεια του Argentinazo το 2001.
Ο νεαρός σ. Mαριάνο εντάχθηκε στο κόμμα από μαθητής.
Γενική απεργία καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης και συμπαράστασης στο Partido Obrero με συμμετοχή όλων των αριστερών οργανώσεων και διαδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες.
ΜΥΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΕΕΚ
προς το PARTIDO OBRERO
Όλα τα μέλη και οι ηγεσία του EEK, μοιραζόμαστε μαζί σας τη θλίψη, το θυμό σας και την απόφαση σας να παλέψετε ενάντια στις δυνάμεις της γραφειοκρατίας, του κράτους και του κεφαλαίου που όπλισαν και καθοδήγησαν τα χέρια των γκάνγκστερς, των δολοφόνων του συντρόφου Mariano Ferreyra
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία νεότερα για την κατάσταση των άλλων συντρόφων που έπεσαν θύματα της ύπουλης και άνανδρης επίθεσης, της συντρόφισσας Elsa Rontriguez και των συντρόφων Nelson Αgguiree και Pintos.
Πρόκειται για ένα έγκλημα ενάντια σε ολόκληρη την εργατική τάξη τόσο στην Αργεντινή όσο και διεθνώς.
Έχουμε παρόμοιες πικρές εμπειρίες από παρόμοιες επιθέσεις.
Non Passaran! Hasta la victoria siempre!

για περισσότερη ενημέρωση

www.po.org.ar